Bestyrelsesuddannelse & udvikling

Kend bestyrelsens ansvar og få værktøjerne til at udføre erhvervet som professionelt bestyrelsesmedlem.

Bliv ringet op

Dit navn

Dit telefonnummer

Bestyrelsesuddannelse og Udvikling

Bestyrelsesarbejdet er ansvarsfuldt og kræver viden og kompetencer. De mange sager i pressen over de senere år, har gjort bestyrelsens ansvar endnu tydeligere. Opgaverne som bestyrelsesmedlem er mangeartede og kræver erfaring og en faglig ballast inden for f.eks. økonomi, strategi og juridiske forhold.


 

Bestyrelsesuddannelse - Aarhus

Læs mere

Bestyrelsesuddannelse kvinder - Silkeborg

Læs mere

 

Statsgodkendt bestyrelsesuddannelse:
InSourze tilbyder i samspil med INNOVA Advokater, Deloitte og Erhvervsakademi Aarhus to uddannelsesforløb for bestyrelses-medlemmer. Der er på begge forløb mulighed for en afsluttende eksamen.

BASIS er målrettet nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer, som ønsker at have de grundlæggende forudsætninger for at leve op til deres ansvar som bestyrelsesmedlem og bidrage til indfrielsen af virksomhedens vision.

UDVIDET henvender sig til bestyrelsesmedlemmer, som allerede har erfaring med bestyrelsesarbejdet og/eller har gennemført basis uddannelsen.

 

Her får man en praktisk og case-orienteret overbygning, og tilbyder flere praktiske værktøjer. Endvidere er de rig mulighed for drøftelse af konkrete bestyrelsesudfordringer med erfarne bestyrelsesmedlemmer. Der gives også introduktion til, hvordan man får en bestyrelsespost.

Uddannelsen tager udgangspunkt i bogen ”Hvad er meningen”, som er et værktøj til udførelse af de grundlæggende elementer, som bestyrelsesarbejdet indeholder. Yderligere information kan findes i vores “Brochure for bestyrelsesuddannelsen”.
Tilmelding modtages løbende efter ”først til mølle” princippet.

Vi tilbyder ligeledes individuelt tilpassede udviklingsprogrammer og uddannelsesforløb.


Bestyrelsesuddannelse for kvinder:

Hos InSourze har vi fra initiativ af Mette Haahr, Nordea og Inge Bak, Viborg Innovations Fond, oprettet en bestyrelsesuddannelse der eksklusivt henvender sig til kvinder med interesse i bestyrelsesarbejde i Danmark.

 

Vi ønsker, at give powerfulde kvinder en værktøjskasse til, at udføre bestyrelsesarbejde rundt i landets virksomheder -og ultimativt ønsker vi flere kvinder i de danske bestyrelser.

Læs mere om uddannelsen og hvordan du tilmelder dig her.

 


Jeg vil gerne anbefale denne bestyrelsesuddannelse da jeg syntes at den var en øjenåbner for mig grundet inddragelsen af økonomi og jura. Uddannelsen er bestemt praktisk anvendeligt grundet det at den er meget case orienteret.

– Karen Skriver – Chefkonsulent hos Erhvervsakademi Aarhus

Forløbet var givende på flere punkter. Det gav den fornødne indsigt og overblik over bestyrelsesarbejde for én der endnu ikke har erfaring med bestyrelsesarbejde.

– Aleksander B. Lund – Capacity Manager at TDC


 

Inspirationsmøde: Kvinder i bestyrelsen - Silkeborg

Læs mere