Generationsskifte & salg af virksomhed

Få hjælp til at gøre både ejer og virksomhed klar til et ejerskifte – og få salget gennemført.

Bliv ringet op

Dit navn

Dit telefonnummer

Generationsskifte og salg af virksomhed

Når en virksomhed ønsker tilførsel af kapital, skal skifte ejer eller skal sælges, tager det ofte længere tid end først antaget. At finde, udvælge og indkøre den rigtige nye ejer eller medejer er en kompleks udfordring. Det kræver ofte en målrettet indsats over flere år, før arbejdet er gjort færdigt. Vi anbefaler, at der afsættes tid og midler til en intensiv og grundig proces.
Det betaler sig!

Ved at involvere en konsulent fra InSourze i processen får virksomheden en tidsplan med klare mål. Vi tilbyder at være projektleder på forløbet og i tæt samarbejde med de involverede parter, vil vi føre virksomheden igennem processen med professionalitet. Virksomhedens og de nuværende ejeres behov vil altid være vores udgangspunkt i processen. Lad os lede ejerkredsen og virksomheden igennem forløbet og lade ledelsen fokusere på den daglige drift.

Vi anvender forskellige modeller ved salg af virksomheder, heriblandt MBI. Dette er ofte den bedste løsning ved generationsskifte. Vi har designet en måde at håndtere processen på, som sikrer det bedst mulige match mellem virksomheden, den nuværende ejer og MBI-kandidaten.

Processen er gennemprøvet og sikrer, at der er taget hånd om alle væsentlige elementer i generationsskifte og salg af virksomhed.

Vi arbejder løbende på salg af virksomheder.

Exit