Salg & eksport

Salget er en udfordring for mange virksomheder – og det er afgørende for succes. Vi analyserer markedet og igangsætter i tæt samarbejde en plan mod aftalte mål.

Bliv ringet op

Dit navn

Dit telefonnummer

Salg og eksport

Vi har stor erfaring med salg og eksport. Salget er afgørende for virksomhedens succes, og det er ofte forbundet med store omkostninger at opbygge og vedligeholde salg. Det er derfor vigtigt at få styr på, hvilke kunder og markeder der skal fokuseres på, så ressourcerne anvendes bedst muligt – og virksomheden lever op til kundernes forventninger.

Vi tilbyder sparring på strategisk niveau med fokus på det danske og udenlandske markeder. Mange er usikre på, hvordan de skal gribe eksportmarkeder an. Det fastlægger vi i samarbejde en løsning på. Vi vurderer med kritiske øjne virksomhedens markedsposition og mulighed. Vi kommer med konkrete forslag til, hvad der skal gøres. Processen for udvikling af kunderelationer og salg er gennemtænkt, og der skabes en nødvendig og effektiv opfølgning på de besluttede indsatser. På den måde skaber InSourze resultater og værdi, som kan mærkes med det samme.

Salg